Reacties

Onderstaand enkele reacties van ouders van kinderen die huiswerkbegeleiding volgen of gevolgd hebben op locatie Oude Heiweg te Sittard. 

"We zijn zéér tevreden over StudieBalans. Onze dochter Bo, is na een moeilijke start op het Voortgezet onderwijs, naar StudieBalans gegaan. Door de goede begeleiding en de controle op het huiswerk, zijn haar punten veel beter geworden. Omdat ze nu weet, hoe ze moet plannen en leren, is het voor haar ook veel makkelijker geworden."

     - Vader van Bo -

"Fleur kan nu zelfstandig haar huiswerk plannen. Ze begint op tijd met leren en haar punten zijn enorm gestegen.
Ook is ze enorm gemotiveerd nu ze bij StudieBalans op huiswerkbegeleiding zit."

     - Moeder van Fleur - 

"Structuur, planning en een rustige werkplek onder begeleiding van docenten zijn de goede ingrediënten om huiswerk op een plezierige manier te maken."

"Wij zijn zeer tevreden over het functioneren en de begeleiding van StudieBalans. Er is sprake van een goed contact en overleg, duidelijke rapportage via mail van de voortgang en een prima controle systeem t.a.v. afwezigheid en nog niet afgekregen huiswerk. En de allerbelangrijkste opmerking, mijn dochter heeft het bij jullie prima naar haar zin! Ga zo door!"

"We merken thuis vooral dat zijn mentaliteit veranderd is. Hij is zich veel bewuster van het belang van school."

"Je hebt Boaz vreselijk goed geholpen. Je gaf hem de rust die hij nodig had, vooral in zijn hoofd. Hij maakt zich vaak druk om dingen die ik totaal niet belangrijk vind...Hij heeft een waanzinnig goede cijferlijst!!! Ik heb, en ga, StudieBalans zeker adviseren bij andere mensen."

- Moeder van Boaz - Boaz had moeite met de overstap van basisschool naar het Voortgezet onderwijs.  Hij kreeg zijn hoeveelheid huiswerk niet gestructureerd.

"De begeleiding is zeer persoonlijk en zeer effectief, binnen een paar weken had onze dochter al veel betere resultaten."

- Moeder van Anke - Toen Anke bij StudieBalans kwam had ze 12 minpunten, een maand later had ze nog maar 1 minpunt.